Lediga jobb
Support
Webbmail

Visa Dina bästa recensioner Direkt på Din Hemsida

Öka Gästernas Förtroende med Vår Avancerade Review-Widget! Genom att visa de mest positiva recensionerna direkt på din webbplats stärker du gästens förtroende och ökar chanserna för bordbokningar på just din restaurang.

Intergration

Samling av recensioner från de flesta Plattformar

Vår avancerade widget samlar intryck från ledande plattformar som Google, TripAdvisor, Facebook och andra.

Ni har full kontroll – välj vilka recensioner och från vilka kanaler ni vill visa på er hemsida. 

Varje omdöme är tydligt märkt med källan, och vår review-widget skapar ett starkt förtroende hos era hemsida besökare, vilket gör det enkelt för dem att välja att boka bord hos er.

Ni har full kontroll

Filtrering av recensioner

Vill ni bara lyfta fram 5-stjärniga eller 4-stjärniga omdömen? Inga problem.
Ni har fullständig kontroll och kan filtrera recensionerna precis som ni önskar, vilket ger er flexibilitet och möjlighet att framhäva de mest positiva upplevelserna på ett överskådligt sätt.

Ingen krånglig kod

Enkelt att implementera

Vår review widget är enkelt att implementera och fungerar i de flesta hemsidor. Kopiera och klistra in koden där du vill placera widgeten, och den kommer att visas direkt.

Widgeten uppdateras i realtid för att alltid visa det senaste omdömet. Genom att visa den senaste recensionen, markerad med tid, skapar ni en enhetlig och trovärdig bild av äkta omdömen. Med vår review-widget kan ni lita på att er hemsida projicerar professionell och pålitlig information till era besökare.

Optimal användarupplevelse

mobilanpassad

Vår widget är mobilanpassade justerar sig automatiskt för att ge en förbättrad visning på mobila enheter som telefoner och iPads. Ett sömlöst sätt att försäkra era besökare om en professionell och användarvänlig upplevelse oavsett vilken enhet de använder.

Frågor och svar

Kan jag välja att visa recensioner från alla plattformar.

Yes, Ni kan välja visa recensioner från en eller flera plattformar.

Vad är vår Review Widget?

FoodMarketing Review Widget är ett verktyg som låter dig visa era gästrecensioner från Google och andra plattformar direkt på din webbplats. Det är en liten kodbit som du lägger till på din webbplats, vilket gör det enkelt för besökare att se vad tidigare kunder tycker om din restaurang.

Kommer widgeten att sakta ner min sida?

Nej, widgets påverkar inte webbplatsens hastighet och prestanda. Vi laddar all data asynkront.

Kan vi välja att widgeten visar endast 5-stjärniga recensioner?

Yes, inga problem. Ni kan filtera widgeten att visar endast 5-stjärniga eller 4-stjärniga omdömen.

Har ni vattenstämpel i widget?

Nej, den har inte vattenstämpel.

Vad kostar widgeten?

Kontakta oss för mer info Klicka här

Våra kunder älskar oss och vi älskar de

Referenser och omdömen från några av våra kunder

Perfekt samarbetspartner! Otroligt nöjda med vår nya webbplats samt marknadsföringen och sökmotoroptimeringen. Vi ser direkt skillnad att antal bokningar har ökat efter samarbetet med Foodmarketing.

Bassam
Silvis

 

Vi gjorde en noggrann jämförelse mellan olika reklambyråer och det fanns inget annan byrå som kunde erbjuda helhetslösning för digital marknadsförening riktad för till restauranger än Foodmarketing därför valde vi dem. Stort team med bred kunskap!

Alex
Gustav adolf

Gänget på Foodmarketing är proffsiga och lyhörda, förstår vad jag som kund behöver. De är duktiga på att återkoppla, hålla kontakten och berätta vad som händer. snabba i arbetet och ett grymt resultat!

Matilda
Scandic

Är du redo för att åka er försäljning ?

Boka en gratis konsultation idag!

Eller

Lämna ditt telefonnummer nedan så ringer vi upp dig så snart vi kan