Lediga jobb
Support
Webbmail

Locka nya gäster till din restaurang genom kraften i Sociala medier

Att det svårt och tidskrävande för er att hantera era socialamedia ex. facebook och instagram?

Vi hjälper dig!

Proffs Fotografering och filmning Löpande uppdateringar Skapande av kampanjer och annonser Svar på meddelanden och kommentarer Månadsrapportering

Att administrera Sociala Medier är:

Tidskrävande, speciellt om man inte har gjort det förut
Kräver även speciella kunskaper igenom digitalmarknadsförning, därför hjälper vi er.

FOOD MARKETING (SOCIAL MEDIA 360) hjälper dig att , hanterar och optimerar era Sociala media medan ni fokuserar vad ni är bäst på. Detta innebär att vi sköter er löpande marknadsföring i form av dagliga inlägg i sociala medier, strategier, skapar kampanjer, producerar innehåll och på så sätt lockar vi och konverterar nya potentiella gäster till er restaruang 🚀👍

Hur vi arbetar ..

Skapa marknadsföringsmaterial

Proffs fotografering och filmning

Vi är experter på att skapa aptitretande matbilder och engagerande videor för era sociala medier.
Genom att visa upp era läckra rätter och den unika atmosfären i er restaurang kan ni locka fler gäster.
Vi använder professionell utrustning och kreativ komposition för att fånga det bästa av er mat och miljö.

Fler postar, mer synlighet

Löpande uppdateringar

Varje dag postar vi inlägg och stories på era sociala medier. Vi använder rätt hashtags och skriver engagerande texter för att attrahera nya gäster. Dessutom håller vi koll på evenemang som konserter, sportmatcher eller temakvällar – perfekt för att locka folk som letar efter restauranger att besöka.

Maximal exponering

Skapande av kampanjer och annonser

Vi utformar strategier för att nå er målgrupp genom effektiva annonser.

Genom att rikta in oss på specifika intressen, geografiska områden eller demografiska faktorer kan vi maximera er exponering. Vi hjälper er att synas på rätt plats och vid rätt tillfälle.

Snabba, professionella svar, positiv restaurangbild

Svar på meddelanden och kommentarer

När era gäster kommenterar eller skickar meddelanden på era sociala medier är det viktigt att svara snabbt och professionellt.

Vi hanterar era kommentarer och ser till att ingen fråga blir obesvarad. Detta skapar en positiv bild av er restaurang och visar att ni bryr er om era gäster.

För bättre sociala framgångar

Månadsrapportering

Vi ger er insikter om hur era sociala medier presterar. Vilka inlägg har fått mest engagemang? Vilka tider på dagen är bäst att posta? Genom att analysera data kan vi optimera er närvaro och se vad som kan förbättras. Ni får en tydlig överblick över ert digitala arbete varje månad.

Våra kunder älskar oss och vi älskar de

Referenser och omdömen från några av våra kunder

Perfekt samarbetspartner! Otroligt nöjda med vår nya webbplats samt marknadsföringen och sökmotoroptimeringen. Vi ser direkt skillnad att antal bokningar har ökat efter samarbetet med Foodmarketing.

Bassam
Silvis

 

Vi gjorde en noggrann jämförelse mellan olika reklambyråer och det fanns inget annan byrå som kunde erbjuda helhetslösning för digital marknadsförening riktad för till restauranger än Foodmarketing därför valde vi dem. Stort team med bred kunskap!

Alex
Gustav adolf

Gänget på Foodmarketing är proffsiga och lyhörda, förstår vad jag som kund behöver. De är duktiga på att återkoppla, hålla kontakten och berätta vad som händer. snabba i arbetet och ett grymt resultat!

Matilda
Scandic

Är du redo för att åka er försäljning ?

Boka en gratis konsultation idag!

Eller

Lämna ditt telefonnummer nedan så ringer vi upp dig så snart vi kan