Hemsida för restaurang & Hotell

FoodMarketing, Sveriges största leverantör av hemsidor för restauranger.

Fyll din restaurang med gäster från din egna Hemsida!

Din restaurang- eller hotellwebbplats är ditt mest värdefulla plats för att generera nya gäster och är navet för all din digital marknadsförening.

Över 80% av restaurangwebbplatser besöks från smartphones, och de som inte har rätt design och struktur kommer enkelt att förlora chansen att locka nya gäster och få fler bordsbokningar.

Varför FoodMarketing?

Foodmarketing är en av Sveriges största reklambyråer och har en bred erfarenhet av att hjälpa restauranger att marknadsföra sig på bästa sätt. En av de viktigaste delarna i dagens digitala värld är att ha en proffsig och användarvänlig hemsida som tydligt visar upp ditt varumärke och ger besökarna en smak av vad du erbjuder.

Foodmarketing kan hjälpa restauranger att bygga en proffsig och modern hemsida som är anpassad för att synas på nätet och attrahera fler besökare. Vi kan skapa en hemsida som är enkel att navigera och som ger en tydlig överblick över menyerna, priser och övriga erbjudanden.

Vi kan även hjälpa till med sökmotoroptimering (SEO) så att din hemsida rankar högre i sökmotorerna och blir lättare att hitta för potentiella kunder. Dessutom kan vi skapa en mobilanpassad hemsida som fungerar lika bra på smartphones och surfplattor som på datorer.

Med vår hjälp kan din restaurang synas bättre på nätet och locka till sig fler gäster. Vi kan även hjälpa till med sociala medier-marknadsföring, e-postmarknadsföring och andra marknadsföringskanaler för att maximera din synlighet online och öka din kundbas.

Vi gjorde en noggrann jämförelse mellan olika reklambyråer och det fanns inget annan byrå som kunde erbjuda helhetslösning för digital marknadsförening riktad för till restauranger än Foodmarketing därför valde vi dem. Stort team med bred kunskap!

Alex

Gustav adolf

Följande ingår:

Filmning

Vi filmar er resturang samt mat i snygga vinklar.

Fotografering

Vi fotar proffs bilder på er mat i snygga vinklar och snyggt ljus.

Texter

Vi skriver säljande texter anpassade för er restaurang / Hotell.

Unik design

Vi tar fram designförslag på din nya hemsida tills du är nöjd.

Analys

Djup analys med exakta resultat på vad som faktiskt har fungerat och inte.

+

Löpande uppdateringar

Vi sköter löpande uppdateringar i dina sociala medier i form av inlägg och bilder med hashtags.

Kunder

Här nedan kan ni se ett urval av de senaste resturanger vi arbetat med

Våra kunder älskar oss och vi älskar de

Referenser och omdömen från några av våra kunder

Perfekt samarbetspartner! Otroligt nöjda med vår nya webbplats samt marknadsföringen och sökmotoroptimeringen. Vi ser direkt skillnad att antal bokningar har ökat efter samarbetet med Foodmarketing.

Bassam
Silvis

 

Vi gjorde en noggrann jämförelse mellan olika reklambyråer och det fanns inget annan byrå som kunde erbjuda helhetslösning för digital marknadsförening riktad för till restauranger än Foodmarketing därför valde vi dem. Stort team med bred kunskap!

Alex
Gustav adolf

Gänget på Foodmarketing är proffsiga och lyhörda, förstår vad jag som kund behöver. De är duktiga på att återkoppla, hålla kontakten och berätta vad som händer. snabba i arbetet och ett grymt resultat!

Matilda
Scandic

Boka en gratis konsultation idag!