Lediga jobb
Support
Webbmail

Fyll din restaurang med gäster från din egna

Hemsida

FoodMarketing, Sveriges största leverantör av hemsidor för restauranger.

Vi hjälper dig att skapa en hemsida som konvertera besökare till bokningar!

✔️ Design, fotografering, film av experter ✔️ Enkelt att uppdatera innehåll️ ✔️ Er dedikerade kontaktperson ✔️ Mobilanpassad ✔️ Statistik & analys

Skräddarsydda tillägg till hemsidan

Vi har utvecklat skräddarsydda tillägg som är perfekt anpassade för restaurangernas behov och som ökar bokningarna avsevärt.

Öka din kunddatabas

Samling av e-post adresser

Vår mail widget är ett användbart verktyg som dyker upp på en webbplats och uppmuntrar besökare att lämna sina e-postadresser. För restauranger kan denna widget hjälpa dem att samla in e-postadresser för att skicka lunchmenyer, kampanjuppdateringar och andra viktiga meddelanden till sina gäster.

Genom att samla in e-postadresser kan restauranger bygga en starkare kundbas och hålla sina gäster informerade om de senaste erbjudandena samt öka bokningar genom anpassade mailutskick.

Dra och släpp i google drive

Effektiv Menyuppdatering för Restauranger Enkelt och Snabbt!

Med vår smidiga tillägg är det enkelt att uppdatera era menyer på er hemsida. Med vårt anpassade verktyg behöver ni inte längre krångla med komplicerade processer. Här är hur det fungerar:

N

Dra och släpp: Ladda upp er meny som en PDF till Google Drive.

N

Direkt uppdatering: När ni har laddat upp menyn i Google Drive, uppdateras den automatiskt på er hemsida. Inga extra steg eller manuella ingrepp krävs.

N

Snabbt och smidigt: Ni behöver inte logga in på flera olika plattformar. Med vår lösning sparar ni tid och kan fokusera på det ni gör bäst – att skapa fantastiska matupplevelser för era gäster.

For enklare event uppdatering

Maximera Ditt Restaurangevents Synlighet med Vår Smidiga Eventmodul!

Vi vet att ditt restaurangevent är viktigt och att du vill nå ut till så många gäster som möjligt. Därför har vi utvecklat en eventmodul som gör det enkelt att publicera dina evenemang på din hemsida. Här är hur det fungerar:
N

Publicera på Facebook: När du skapar ditt event på Facebook, behöver du inte göra något extra. Vår eventmodul synkar automatiskt evenemanget till din hemsida.

N

Direkt synlighet: Evenemanget visas direkt på din hemsida utan att du behöver logga in och publicera det manuellt. Dina gäster kan enkelt se vad som händer och boka in sig.

N

Anpassa efter dina behov: Du kan enkelt ändra evenemangsinformationen när du vill via facebook. Det är smidigt och flexibelt.

alltid synlig

Öka Konverteringarna med Vår Smidiga Snabbmeny!

Vi har utvecklat en smidig widget som kommer att revolutionera hur era besökare navigerar på er hemsida. Med vår snabbmeny får ni:
N

Bokabord direkt: Besökarna kan enkelt hitta knappen boka bord och med ett klick kan de boka bord i din restaurang utan krångel eller extra steg.

N

Ring oss: Telefonnumret är alltid synligt. Era kunder kan ringa er direkt från hemsidan för frågor eller bokningar.

N

Hitta oss: Med kartfunktionen blir det enkelt för besökarna att hitta er restaurang. Ingen tvekan om vägen!

Synkas automatisk

Öka Gästernas Förtroende med Vår Avancerade Review-Widget!

Vi vet att gästernas förtroende är avgörande för ökad konverteringar av gäster i er hemsida. Därför har vi utvecklat en avancerad review-widget som kommer att stärka ert rykte och öka chanserna för bordbokningar på er restaurang.

Här är hur det fungerar:

N

Visa de bästa recensionerna: Vår widget samlar omdömen från ledande plattformar som Google, TripAdvisor och Facebook. Genom att visa de mest positiva recensionerna direkt på er webbplats, skapar ni ett starkt intryck hos era besökare.

N

Full kontroll: Ni bestämmer vilka recensioner ni vill visa och från vilka kanaler. Det är er restaurang, och ni har full kontroll!

N

Tydliga källor: Varje omdöme är tydligt märkt med sin källa. Era besökare kan lita på att de läser äkta recensioner från riktiga gäster.

Kunder

Här nedan kan ni se ett urval av de resturanger vi arbetat med

Våra kunder älskar oss och vi älskar de

Referenser och omdömen från några av våra kunder

Perfekt samarbetspartner! Otroligt nöjda med vår nya webbplats samt marknadsföringen och sökmotoroptimeringen. Vi ser direkt skillnad att antal bokningar har ökat efter samarbetet med Foodmarketing.

Bassam
Silvis

 

Vi gjorde en noggrann jämförelse mellan olika reklambyråer och det fanns inget annan byrå som kunde erbjuda helhetslösning för digital marknadsförening riktad för till restauranger än Foodmarketing därför valde vi dem. Stort team med bred kunskap!

Alex
Gustav adolf

Gänget på Foodmarketing är proffsiga och lyhörda, förstår vad jag som kund behöver. De är duktiga på att återkoppla, hålla kontakten och berätta vad som händer. snabba i arbetet och ett grymt resultat!

Matilda
Scandic

Är du redo för att åka er försäljning ?

Boka en gratis konsultation idag!

Eller

Lämna ditt telefonnummer nedan så ringer vi upp dig så snart vi kan