Lediga jobb
Support
Webbmail

Hantera recensioner på ett smart sätt med FoodMarketing

Svårt att hålla kolla på alla recensioner från olika plattformer och
kunna svara de?

Vi hjälper dig!

Vi samlar in recensioner från olika plattformer Svarar på recensionerna Följer upp recensionerna Skapar bättre rakning Månadsrapportering

Att hantera recensioner är inte alltid lätt. Det kan vara tidskrävande, stressande och frustrerande att hålla koll på alla recensioner som kommer in från olika plattformer som Google, TripAdvisor, Facebook och andra. Du vill ju inte missa någon recension, eller svara på ett sätt som kan skada ditt rykte eller din relation med dina gäster.

Därför har vi på FoodMarketing gör det enkelt och smidigt för dig som äger restaurang/krog att hantera recensioner på ett professionellt sätt. Vi tar hand om allt från att samla in, analysera, svara och följa upp recensioner från olika källor, så att du kan fokusera på det du gör bäst: att driva din restaurang eller krog.🚀👍

Hur vi arbetar ..

i

1Samla in recensioner

Vi samlar in recensioner från olika plattformer som Google, TripAdvisor, Facebook och andra

2Analysera recensionerna

Analysera recensionerna för att identifiera styrkor, svagheter, möjligheter och hot för din restaurang eller krog.

w

3Svara på recensionerna

Vi svara på recensionerna på ett personligt och professionellt sätt, med hänsyn till ditt varumärke och din tonalitet. Vi kommer att visa engagemang, skapa relationer, korrigera negativa intryck och bygga förtroende med dina gäster.

4Följa upp recensionerna

Vi följer upp recensionerna för att se hur de påverkar din restaurangs online-närvaro, din kundnöjdhet och din omsättning. Vi kommer att ge dig regelbundna rapporter och rekommendationer för att förbättra din restaurang eller krog.

Våra kunder älskar oss och vi älskar de

Referenser och omdömen från några av våra kunder

Perfekt samarbetspartner! Otroligt nöjda med vår nya webbplats samt marknadsföringen och sökmotoroptimeringen. Vi ser direkt skillnad att antal bokningar har ökat efter samarbetet med Foodmarketing.

Bassam
Silvis

 

Vi gjorde en noggrann jämförelse mellan olika reklambyråer och det fanns inget annan byrå som kunde erbjuda helhetslösning för digital marknadsförening riktad för till restauranger än Foodmarketing därför valde vi dem. Stort team med bred kunskap!

Alex
Gustav adolf

Gänget på Foodmarketing är proffsiga och lyhörda, förstår vad jag som kund behöver. De är duktiga på att återkoppla, hålla kontakten och berätta vad som händer. snabba i arbetet och ett grymt resultat!

Matilda
Scandic

Är du redo för att åka er försäljning ?

Boka en gratis konsultation idag!

Eller

Lämna ditt telefonnummer nedan så ringer vi upp dig så snart vi kan